5 cursos per millorar la gestió de la teva organització

 Font:
Font:
 Font:
Font:

5 cursos per millorar la gestió de la teva organització

Resum: 

Et proposem una sèrie de formacions que t’ajudaran a donar respostes als reptes actuals i enfortir l’entitat.

1. Els equips humans a les entitats de voluntariat (on line)

La gestió de les persones voluntàries requereix que les organitzacions dediquin temps per a un correcte seguiment i acompanyament d’aquestes. A més, les entitats han de comptar amb espais que ajudin a la motivació i implicació amb el projecte.

La Fundació Pere Tarrés realitza, a partir del 9 d’octubre, un curs online que us facilitarà el desenvolupament d’habilitats i eines per a la coordinació d’aquestes persones al llarg del cicle del voluntariat.

Consulta tota la informació

2. Gestió amb qualitat

Cada cop són més les entitats que donen un pas endavant en la seva gestió i incorporen criteris de qualitat a l’hora de desenvolupar els seus projectes i serveis.

Suport Associatiu organitza, a partir del 4 de novembre, un curs on s’ofereix una visió global sobre la millora de la gestió d’entitats i els processos de millora contínua.

Consulta tota la informació

3. Gestió d’organitzacions internacionals (on line)

Els MOOC –cursos massius gratuïts en línea – esdevenen una oportunitat per formar-se en universitats estrangeres i conèixer la realitat de les entitats no lucratives a altres països.

La Universitat de Ginebra organitza, a partir del 30 de setembre, una formació on es realitzarà una aproximació als desafiaments que aquestes han de fer front i es facilitaran claus i eines per a la millora.

Consulta tota la informació

4. Pacificar les organitzacions

Els conflictes són inherents a les persones, a les relacions, i les organitzacions socials no són una excepció. El problema ve quan no es fa res per treballar-ho i resoldre-ho, ja que es pot posar en risc la continuïtat de l’entitat.

L’organització “Carta de la Pau dirigida a l’ONU” desenvolupa, a partir del 4 d’octubre, una formació on s’abordarà com identificar les tensions i s’oferiran eines per a la seva pacificació.

Consulta tota la informació

5. Storytelling per sensibilitzar i captar fons (on line)

La tècnica d’Storytelling permet a les entitats explicar les històries, vivències i testimonis que hi ha darrera dels projectes. Això permet captar l’atenció de la ciutadania i la seva implicació en la causa.

L’Associació Apfos ha organitzat, a partir del 7 d’octubre, un taller on line on s’explicarà aquesta tècnica i com utilitzar-la en el disseny de campanyes de marketing i captació de fons.

Consulta tota la informació

Informació sobre altres formacions

Si teniu dubtes sobre cursos relacionats amb la direcció i gestió d'entitats no lucratives, recordeu que teniu al vostra abast el Servei d’Assessorament en Formació de Xarxanet.

Per realitzar la vostra consulta, només heu d’emplenar aquest formulari.

Afegeix un comentari nou