3 novetats fiscals que afecten a les entitats

 Font:
Font:

3 novetats fiscals que afecten a les entitats

Resum: 

En els últims mesos han aparegut 2 novetats normatives que poden afectar a les entitats: la limitació de pagaments en efectiu i el nou reglament de facturació. A més a més cal tenir en compte les declaracions trimestrals referents al segon trimestre de 2013.

1. La limitació als pagaments en efectiu

El passat mes de novembre de 2012 va entrar en vigor la limitació de pagaments en efectiu, una mesura que prohibeix els pagaments en efetiu amb un import igual o superior a 2.500€. Aquesta limitació també afecta a les entitats del tercer sector. Us expliquem en què consisteix la limitació i com pot afectar a la vostra entitat en el recurs "La limitació als pagaments en efectiu".

2. El nou reglament de facturació

El passat mes de gener de 2013 es va aprovar el nou reglament en què es regulen les obligacions de facturació. Aquest nou reglament introdueix novetats significatives respecte a l'anterior que afecten les entitats no lucratives que presten algun tipus de servei o que fan vendes de béns. T'ho expliquem en detall al recurs "El nou reglament de facturació".

3. Declaracions trimestrals

El proper 22 d’abril finalitza el termini de presentació dels diferents models fiscals, per a aquelles entitats que estiguin obligades a presentar declaracions a l’Agència Tributària. T'ho expliquem a "Comença el període de declaracions fiscals del segon trimestre"

Afegeix un comentari nou