Fes córrer l’Energia Voluntària del 26 de novembre a l'11 de desembre

 Font:
Font:

Fes córrer l’Energia Voluntària del 26 de novembre a l'11 de desembre

Resum: 

El desembre és un mes assenyalat en el calendari de totes les persones que fan voluntariat, ja que el dia 5 de desembre és el Dia Internacional del Voluntariat.

Aquesta, però, no és l'única data important, ja que durant el desembre trobem tot un seguit d’activitats relacionades amb el voluntariat, com l’acte de commemoració del Dia Internacional del Voluntariat, que aquest any se celebrarà el dia 11 de desembre, i La Marató de TV3, el dia 16 de desembre.

En aquest marc de celebracions, xarxanet.org vol aprofitar per endegar una setmana de foment del voluntariat: la setmana de l’Energia Voluntària. Per això, des del 26 de novembre i fins l'11 de desembre volem donar difusió i reconèixer la tasca que fan els voluntaris i voluntàries, que amb el seu petit granet de sorra contribueixen a fer un món millor.

La pàgina www.xarxanet.org comptarà, del 26 de novembre al 5 de desembre, amb continguts especialment dedicats a donar a conèixer projectes de voluntariat, experiències de persones voluntàries i entitats que fan voluntariat en diferents àmbits i, alhora, fer pedagogia sobre la vessant transformadora del voluntariat.

Si ets voluntari i/o formes parts d’una entitat i vols compartir informació i experiències durant la setmana de l’Energia Voluntària, només cal que enviïs un correu a: info@xarxanet.org. Si vols ajudar a fer difusió de la iniciativa, pots fer-ho a través de Facebook i Twitter.

Continguts i recursos disponibles:

Pàgina principal de l'Energia Voluntària

Experiències d'Energia Voluntària

Llistat de cançons d'Energia Voluntària a l'Spotify

Fes difusió de l'Energia Voluntària (imatges)

Per a més informació:

www.twitter.com/xarxanetorg

www.facebook.com/xarxanet

Afegeix un comentari nou