Prepara’t per un quadrimestre dedicat al voluntariat!

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Prepara’t per un quadrimestre dedicat al voluntariat!

Resum: 

Durant el darrer quadrimestre de 2011 i emmarcats en l’Any Europeu del Voluntariat, el Departament de Benestar Social i Família, a través de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, organitzarà diferents actes per a impulsar i difondre el voluntariat. Us avancem algunes dates perquè pugueu apuntar-les a la vostra agenda!

Els propers mesos vénen carregats de nombrosos actes que giren al voltant del voluntariat. A banda del II Congrés Europeu del Voluntariat, que se celebrarà els propers 9, 10 i 11 de novembre, hi ha altres actuacions previstes.

La setmana del 19 al 24 de setembre es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la convocatòria als XIX Premis Voluntariat i al IV Premi Eliseu Colomer. Aquests guardons es lliuraran en el marc de l’acte de celebració del Dia Internacional del Voluntariat (5 de desembre), del qual encara no s’ha fixat data.

Una altra de les cites de final d’any és la Marató de TV3. Aquest any se celebrarà el dia 18 de desembre i estarà dedicada a la regeneració i el transplantament d’òrgans i teixits. Les entitats i els voluntaris que vulguin participar com a voluntaris en l’edició 2011 podran realitzar la inscripció a partir del dia 7 d’octubre i fins al 14 de novembre.

Afegeix un comentari nou