Primer aniversari del nou xarxanet.org

Primer aniversari del nou xarxanet.org

Resum: 

El passat 7 d’octubre de 2009, i després de 6 anys d’història, el projecte xarxanet.org va encetar una nova etapa: amb una nova plataforma tecnològica, un nou disseny i la incorporació d’eines 2.0 per permetre la participació dels usuaris. Després d’un any, xarxanet.org ha aconseguit reafirmar-se com la plataforma virtual de suport a l’associacionisme i el voluntariat.

El canvi del portal va anar acompanyat de la fixació de nous objectius. Entre ells, motivar més a l’equip, treballar dia a dia per millorar la coordinació del projecte i fer una plataforma més amigable i flexible. Amb el nou projecte, a més, es va fer una clara aposta per les xarxes socials com una forma d’estendre l’activitat del portal més enllà del mateix.

Els canvis s’han fet notar: s’han més que doblat les visites úniques, arribant el dilluns dia 20 de setembre a les 1.100 visites úniques. Mentre que al setembre de 2009, la mitjana de visites diàries era de 230, aquest setembre la mitjana ha estat entorn a les 700 visites.

Tot això ha permès, després d’un any, reafirmar xarxanet.org com la plataforma virtual de referència pel que fa al suport i informació sobre l’associacionisme. Aquest èxit ha estat possible gràcies a la millora dels serveis i continguts que s’ofereixen al portal, de la coordinació del projecte i de la participació i col·laboració de les entitats.

Afegeix un comentari nou