Dixit presenta un recull d'aplicacions d'àmbit social per a mòbils

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Dixit presenta un recull d'aplicacions d'àmbit social per a mòbils

Resum: 

Si el món de les aplicacions mòbils et sembla complicat, ara ja podràs tenir-ho tot més clar amb el dossier sobre aplicacions per a mòbils que ha publicat Dixit. Les aplicacions permeten i faciliten la comunicació, l'autonomia i el benestar de les persones usuàries.

Aplicacions mòbils, petits programes que podem instal·lar al nostre smartphone, o mòbil intel·ligent, són fàcils d'aconseguir i instal·lar, i molts d'ells els trobem gratuïts o de baix cost. Els podem descarregar directament des del nostre mòbil, cercant-los al respectiu "mercat d'aplicacions".

El dossier de DIXIT, Centre de Documentació de Serveis Socials, presenta una sèrie d'aplicacions, tots models d'ús social de les tecnologies, amb l'objectiu de facilitar la vida a les persones en situacions molt concretes.

Com és el cas del Tweri - Alzheimer Caregiver App. Aquest programari facilita l'autonomia a persona que pateixen aquesta malaltia i donen suport als seus familiars. O l'aplicació de CarnetJove, que porta els avantatges del Carnet Jove a Catalunya al teu mòbil. Dones en xarxa també ofereix un programari de navegació mòbil per al seu portal web, i compartir continguts.

Dixit, el Centre de Documentació de Serveis Socials, ens presenta aquest dossier temàtic sobre aplicacions d'àmbit social per a aplicacions mòbils.

Afegeix un comentari nou