“Hanging Out for Peace”, un projecte per fomentar el diàleg entre estudiants àrabs i jueus

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

“Hanging Out for Peace”, un projecte per fomentar el diàleg entre estudiants àrabs i jueus

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Impulsat per el “The Peres Center for Peace”, aquest projecte pretén fomentar el diàleg entre estudiants àrabs i jueus residents a Israel, mitjançant l'eina “Google Hangouts". El projecte durarà sis mesos.

Les videoconferències són una eina molt útil per aproximar realitats llunyanes, tan sigui una reunió empresarial, d'estudis o una mediació cultural. En contra del que es pensa, l'ordre en una videoconferència és més respectat que no en una reunió de grup, ja que el moderador pot tenir la protestat de tancar el so d'un participant.

Hanging Out for peace” és un projecte impulsat per el “The Peres Center for Peace”, institució israeliana que pretén fomentar la convivència entre jueus i àrabs dins Israel. En aquest projecte s'utilitzen dos eines tecnològiques de Google: Google Plus i Google Hangouts. El projecte en sí, tracta d'agrupar 150 estudiants àrabs i 150 estudiants jueus en dos cercles d'amistats de Google Plus: el jueu i l'àrab. Els estudiants utilitzaran Google Hangouts per realitzar videoconferències i intercanviar les seves impressions sobre les matèries que estan estudiant a les escoles.

L'objectiu del projecte es que els estudiants àrabs i jueus estableixin relacions d'amistat i cooperació en les matèries d'estudi.

Font d'informació: Google Blog.

Afegeix un comentari nou