Novetats a la plataforma de blocs de xarxanet

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Novetats a la plataforma de blocs de xarxanet

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB

Resum: 

Aprofitant l'estiu, els blocs que xarxanet.org ofereix a les entitats es renoven. L'actualització del programari i la millora de les funcions i dissenys fa que les enitats que disposen d'un bloc dintre de xarxanet.org puguin aprofitar millor les possibilitats de la web 2.0.

Aprofitant els mesos d'estiu, el servei de Blocs per a entitats que ofereix xarxanet.org s'ha renovat. Hem actualtizat el programari que fem servir per crear els espais web per a les entitats, fent servir la versió de Wordpress 3.1.4.

Aquesta actualtizació ens permet, per una banda, oferir un servei que permeti a les entitats crear el seu espai web de manera més senzilla, incorporant nous elements de la web 2.0, així com nous dissenys actualtizats. Per altra banda, aquesta actualització ens permet oferir un espai més segur i lliure de comentaris brossa o spam.

Recordem que el servei de Blocs i web 2.0 vol ajudar a les entitats sense ànim de lucre a tenir una presència a la xarxa, apropant-les a la web 2.0. Les entitats que desitgin formar-ne part, han de posar-se en contacte amb nosaltres fent servir les vies de contacte habitual

Telèfon: 902 102 917
Correu electrònic: dospuntzero@xarxanet.org
Formulari d’assessorament online
A través de l’Skype suport-informatic-xarxanet

Afegeix un comentari nou