Oportunitats de voluntariat per a desenvolupadors web

 Font:
Font:

Oportunitats de voluntariat per a desenvolupadors web

Resum: 

Ets desenvolupador web i vols col·laborar en un projecte social? Ets un emprenedor social amb una idea per millorar el món i no tens prou coneixements tècnics? Hi ha una plataforma que us posarà en contacte!

Tu código va a cambiar el </mundo> és una iniciativa de la Fundació Hazloposible que va néixer l'any 2012 amb l'objectiu de mobilitzar desenvolupadors de programari i emprenedors socials per col·laborar en projectes que resolguin necessitats socials.

Les persones que hagin detectat una necessitat social que es pot solucionar en part o totalment gràcies a la tecnologia poden compartir la seva idea en aquesta plataforma. Així, Tu código va a cambiar el </mundo> compta amb una secció de projectes, on es poden consultar totes aquestes propostes.

La idea és que persones que tinguin coneixements tècnics i vulguin fer un voluntariat puguin consultar aquests projectes i oferir-se per col·laborar en aquella que s'adeqüi més a les seves competències. Així, si ets desenvolupador web, dissenyador, o tens coneixements en usabilitat o altres matèries i vols col·laborar amb el teu temps i coneixement pots unir-te a algun dels reptes socials proposats. En el moment de fer-ho, hauràs d'indicar aproximadament quantes hores a la setmana podràs dedicar al projecte.

En cada projecte s'explica quina serà la data d'inici, per tant, els voluntari/àries s'hi hauran d'unir i formar un equip abans d'aquell dia. Un cop format l'equip de voluntaris/àries, aquest grup tindrà accés a una eina dissenyada per a la col·laboració i la gestió del projecte.

Hazloposible publica els codis en repositoris com github o CodePlex amb llicències de codi obert. És a dir, ofereix la possibilitat a altres col·lectius i organitzacions d'aprofitar el treball fet per la comunitat i fer-lo servir en aplicacions ajustades a les seves pròpies necessitats.

Afegeix un comentari nou