PhotoPin, el cercador d'imatges amb llicència lliure “Creative Commons”

 Font:
Font:
 Font:
Font:

PhotoPin, el cercador d'imatges amb llicència lliure “Creative Commons”

Resum: 

Les entitats que tenim un bloc o algun altre tipus de pàgina web, on fem servir fotos i imatges com a ilustració dels continguts, hem de ser conscients de la importància d'aquest tema. Podem cercar per Internet i trobar imatges que ens agraden, però hem d'esbrinar també si es permès utilitzar-les per les seves llicències.

PhotoPin facilita d'una forma senzilla evitar qualsevol tipus de problemes amb les llicències d'imatges, ja que cerca només aquelles publicades sota la llicència lliure Creative Commons.

L'eina és un petit cercador d'imatges basat en Flickr, que ofereix una varietat increible de fotos de bona qualitat. Funciona com qualsevol altre cercador, però trobareu com a resultats només imatges publicades amb llicència Creative Commons.

La pàgina de resultats ofereix una previsualització de les imatges, i ens facilita la descàrrega de cada imatge amb diferents mides, des de molt petit fins a format original. D'aquesta manera escollim el format i la mida més idònia de la imatge, i així probablement ens estalviem editar-la un cop descarregada. I també podem optar per copiar un codi HTML i així incloure-la en el nostre bloc o web.

Per saber-ne més, us recomanem els següents articles de Xarxanet:

Afegeix un comentari nou