Telegram entra a la Generalitat!

Autor/a: 
Associació per a joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Telegram entra a la Generalitat!

Autor/a: 
Associació per a joves TEB

Resum: 

L'actualització de l'aplicació per dispositiu mòbil de la Generalitat de Catalunya, inclou un servei de missatgeria instantània amb l'aplicació Telegram. Telegram és de programari lliure i està disponible en català.

L'actualització de l'aplicació Gencat que va publicar la Generalitat de Catalunya a mitjans d'agost, ha incorporat la possibilitat de contactar amb el 012, el número de telèfon que dona atenció telefònica sobre temes de la Generalitat, mitjançant l'aplicació de missatgeria instantània Telegram.

El contacte entre l'usuari de Telegram i la Generalitat de Catalunya, és possible gràcies a la política de noms d'usuari que preval per sobre el número de telèfon mòbil, política utilitzada en altres aplicacions de missatgeria instantània.

L'usuari de Telegram, podrà rebre de l'usuari @gencat:

  • Atenció i informació general dels serveis i actuacions de la Generalitat de Catalunya.
  • Atenció, informació i gestió especialitzada per a campanyaes i serveis específics.
  • Suport a la realització dels tràmits telemàtics de la Generalitat de Catalunya.

Telegram és una aplicació de missatgera instantània de programari lliure. Tot i què no és possible instal·lar-lo en català de sèrie, Softcatalà ha programat un procés automàtic per rebre l'actualització en català al vostre mòbil. Per a fer-ho, només heu d'enviar-li un missatge instantani a l'usuari @softcatala indicant-li si el vostre mòbil és «Android», «iOS» o «WP». L'usuari @softcatala us enviarà una arxiu i les instruccions per instal·lar la traducció.

Per a meś informació: Gencat i Softcatalà.

Afegeix un comentari nou