Ajuda a lluitar contra la malària i la sida a través de la computació compartida

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Ajuda a lluitar contra la malària i la sida a través de la computació compartida

Resum: 

A través d'un programari gratuït instal·lat en ordinadors personals, sense afectar el rendiment ni el funcionament d'aquests, és possible sumar la capacitat no usada de l'ordinador a projectes altruistes de recerca, per exemple, de molècules pel tractament de determinades malalties.

Ara la World Community Grid (Xarxa Comunitat Mundial) proposa reiniciar el sistema de computació compartida per la recerca contra la malària, la sida i altres malalties.

El sistema és tan senzill com anar a la seva web, clicar “Unir-se ara”, i seguir els passos que va indicant la pantalla. En acabar el curt procés, el teu ordinador, a través de la teva connexió a Internet, i en segon pla, sense necessitat que l'usuari faci res, ja forma part d'una xarxa segura, gratuïta i solidària de computació compartida d'anàlisi de possibles fàrmacs per tractaments de malalties.

Tractaments per lluitar contra una malaltia, en el cas de la malaria, que encara resisteix amb força els esforços dels investigadors de la solució d'una afectació que incideix principalment a països en desenvolupament. Durant el procés d'instal·lació del programari també pots escollir altres línies de recerca, afegides en el programari, a més de la malària.

Afegeix un comentari nou