Campanya "Fes-te sentir!". Tu pots ser una de les veus... mira't la web...

 Font:
Font:

Campanya "Fes-te sentir!". Tu pots ser una de les veus... mira't la web...

Resum: 

El 20 de novembre és el 20è aniversari de la Convenció sobre els drets de l’infant. Per celebrar-ho, l'organització Plan Europe organitza una setmana sobre els drets de l’infant al Parlament europeu del 16 al 20 de novembre. A més a més, inaugura oficialment la campanya "Fes-te sentir!". Les primeres 20.000 veus de nens i joves seràn imprimides i distribuïdes per fer lobby al Parlament. Tu pots ser una de les veus!

Les decisions dels politics europeus afecten a millions de nens arreu del món. Els nens son massa joves per votar pero les seves veus també conten.

Per celebrar el 20è aniversari de la Convenció sobre els drets de l’infant, Plan international reunirà veus de nens i joves arreu del món durant un any i les compartirà amb els politics europeus. La campanya "Fes-te sentir!") (I have a voice!) subtralla la importància de la participació dels nens i joves en les decisions que els afecten i en la determinació de les prioritats de la Unió Europea en l’àmbit del drets de l’infant.

A la web pots grabar la teva veu, et teu missatge i veure els missatges dels altres nens. La campanya acaba de començar i de moment hi ha 8 veus de l'Estat espanyol i encara es necessiten moltes. Afegeix la teva!

Afegeix un comentari nou