Denuncia la vulneració dels drets humans i dóna visibilitat a aquesta lluita

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Denuncia la vulneració dels drets humans i dóna visibilitat a aquesta lluita

Resum: 

Cada any, el 10 de desembre es commemora el Dia Internacional dels Drets Humans. Amnistia Internacional et proposa diferents maneres d'alçar la veu denunciant abusos contra la llibertat d'expressió i demostrar la teva solidaritat amb les persones que els pateixen.

La millor manera de commemorar una diada com aquesta és actuant. Amnistia Internacional (AI) fa una crida a mobilitzar-se de diferents maneres: A través de ciberaccions, participant a la Marató de signatures o fent un donatiu per donar visibilitat a aquestes reivindicacions.

Del 3 al 17 de desembre AI t'anima a enviar cartes i signar peticions a través d'Internet per demanar que es respectin i protegeixin els drets humans de les persones. Així podràs mostrar la teva solidaritat amb les persones que pateixen abusos contra els seus drets humans i fomentaràs que es materialitzin canvis reals en la seva vida. Es tracta de la Marató d'enviament de cartes. A l'enllaç trobaràs casos reals de vulneració de drets humans que podràs denunciar.

Durant el dia 10 de desembre, aquesta iniciativa esdevindrà presencial i centenars d'activistes sortiran al carrer per portar a terme la Marató de signatures per la Llibertat d'expressió. Es desenvoluparà a més de 50 localitats de l'estat i a 50 països d'arreu del món i posarà l'accent en tres casos de vulneració dels drets humans a Síria, Turquia i Corea del Nord, com a representació de molts altres.

A Barcelona es recolliran signatures a la Plaça de la Revolució de Setembre, de 18:00 a 21:00 hores. A Badalona la marató es desenvoluparà a la Plaça de la Vila, d'11:30 a 17:30 hores.

Podrà la lluita pels drets humans ser portada?

Amb l'objectiu de denunciar públicament les situacions de moltes persones que pateixen la manca de llibertat d'expressió i donar visibilitat a les històries que difícilment apareixen en els mitjans de comunicació, Amnistia Internacional vol publicar un anunci a un diari de difusió estatal el 10 de desembre, tot coincidint amb el Dia Internacional dels Drets Humans.

La idea és comprar la portada i contraportada del diari, amb les aportacions econòmiques dels ciutadans i ciutadanes. Ara per ara, ja han aconseguit prou diners per a la portada, però encara falten per a la contraportada. Hi vols col·laborar?

A més d'aquestes accions, Amnistia Internacional organitzarà esdeveniments i farà servir els mitjans socials per donar llum a les històries d'aquestes persones i animar a altres a emprendre accions.

Afegeix un comentari nou