Dia internacional del Voluntariat: un exemple de celebració: a Argentina, i s'hi pot participar virtualment...

Dia internacional del Voluntariat: un exemple de celebració: a Argentina, i s'hi pot participar virtualment...

Resum: 

El 4 de desembre de 2009 a Buenos Aires, la xarxa Idealistes.org organitza per segona vegada l'esdeveniment "Ser Voluntari: mil formes possibles?" amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat. Una possibilitat és participar virtualment, i el format és “Open Space”.

Ser Voluntari: Mil formes possibles? és una jornada gratuïta orientada a l'intercanvi i la participació de tots aquells actors de la societat que es vinculen amb el voluntariat des de l'acció, el coneixement i/o la intenció.

L'esdeveniment no tindrà una agenda definida, ni oradors especials. Tots compartiran el mateix espai: experts, membres d'organitzacions, voluntaris actuals i potencials, persones interessades.

El focus de la jornada està posat en compartir i pensar en forma dinàmica i participativa totes aquelles formes en la qual és possible desenvolupar pràctiques de voluntariat. De manera interessant s'utilitzarà el mètode Open Space convidant als participants a portar propostes, iniciatives, material, informació i presentacions per a compartir.

Així mateix es podrà participar de l'esdeveniment de forma virtual a través de fòrums que es crearan amb els temes específics que s'estiguin tractant durant la jornada. D'aquesta manera persones de qualsevol part del món podran ser part d'aquest esdeveniment. AL finalitzar es redactarà un document amb les conclusions generals del mateix, tant del que es va tractar en viu com del que es va parlar en els fòrums virtuals.

"Ser voluntari: mil formes possibles?", el 4 de desembre de 9 a 17.30 hs en la Universidad del CEMA Reconquesta 775. També podeu participar virtualment.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou