Digues NO!: Campanya-recurs de Nacions Unides contra la violència contra les dones

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Digues NO!: Campanya-recurs de Nacions Unides contra la violència contra les dones

Resum: 

Digues NO! busca provocar i destacar accions realitzades per aliats individuals, governamentals i de la societat civil. Les accions poden anar des de propugnar una legislació o la divulgació d'informació entre alumnes en el col·legi, fins a la realització de treball voluntari en refugis locals o la donació de fons per a programes destinats a protegir a les dones i nenes de la violència. Cada acció queda registrada per a mostrar el corrent mundial de compromís que existeix sobre el tema. Participa!

Digues NO. UNEIX-TE per a posar fi a la Violència contra les dones és una crida mundial a l'acció per a eliminar la violència contra les dones. Inaugurada el 6 de novembre de 2009 per l’UNIFEM (l'Agència de Nacions Unides pel desenvolupament en el camp de les dones) , la campanya anima a totes les entitats que treballen en aquest tema a registrar les seves iniciatives. Participa!

Al llarg de les seves vides, fins al 70 % de les dones són víctimes de violència física o sexual per part d'un home. La campanya d’UNIFEM, proposa una web on s'oferiran eines electròniques i d'altre tipus en suport al treball de promoció i defensa de la dones. Aquestes eines també serviran per a atreure l'atenció del públic mundial sobre el treball de les entitats i inspirar a uns altres a seguir el seu exemple.

Afegeix un comentari nou