Ja pots enviar una e-Nadala solidària amb les Postals Nadalenques d'Iwith.org

 Font:
Font:

Ja pots enviar una e-Nadala solidària amb les Postals Nadalenques d'Iwith.org

Resum: 

Atenció organitzacions i persones amb creativitat: Internet ofereix una nova oportunitat creativa, solidària i nadalenca. La creació i enviament de postals de Nadal per recolzar causes solidàries. Dóna-hi un sentit i fes més fàcil la teva salutació de nadal i cap d'any. Pots participar amb la Campanya de Postals Nadalenques d'Iwith.org.

Vés a la pàgina inicial de Nadal Solidari 2009

¿Et sembla que envies postals de manera automàtica i sense sentit? A iwith.org volen donar-hi la volta a l'enviament de les teves postals.

Iwith.org és una entitat sense ànim lucratiu, la missió de la qual és potenciar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) com a eina de solidaritat i millora de la societat. Iwith.org, ajuda organitzacions sense ànim lucratiu de quatre continents perquè puguin comunicar i treballar millor a través de les seves web amb les millors solucions tecnològiques.

Per 6è any consecutiu, Iwith.org convoca el Concurs de Postals Digitals Iwith.org, obert a totes aquelles persones i organitzacions que vulguin col·laborar amb aquesta causa solidària i que compleixin amb les bases del certamen. La idea és que particulars i organitzacions enviïn els seus dissenys, i puguin incloure-hi el seu lema solidari o un de suport al treball d'una entitat, associació, fundació o a una causa solidària. Després a través del sistema d'enviament de postals d'iwith.org, aquest missatge es difondrà mitjançant els clicks de milers de persones que optin per desitjar bones festes de manera virtual i solidària.

A les passades edicions, els internautes enviaren més de 7.000 postals des del portal Iwith.org i s'usaren més de 100.000 pàgines. ¡Imagina la difusió que podria tenir el teu missatge i el teu disseny, si els envies a aquest concurs! Envia el teu disseny!

Comentaris

L'ajuntament us felicita aquestes festes i us desitja un bon any 2013

Afegeix un comentari nou