La 'Revista Española del Tercer Sector' presenta un monogràfic dedicat al voluntariat a Espanya

La 'Revista Española del Tercer Sector' presenta un monogràfic dedicat al voluntariat a Espanya

Resum: 

La presentació, en el context de l'Any Europeu del Voluntariat, va ser a Madrid el 14 de desembre, a l'Oficina de la Representació del Parlament Europeu.

Aprofundir en les realitats del voluntariat a Espanya, i analitzar els reptes de futur que té per a la transformació social o per augmentar el coneixement d'aquest tipus de participació ciutadana a Espanya són els objectius d'aquest darrer número de la Revista.

Articles com “Característiques del voluntariat d'acció social a Espanya”, de Raúl Flores Martos i Enrique Gómez González, d'EDIS, empresa en la investigació social, dibuixen una radiografia del moment i una perspectiva del futur del voluntariat.

La presentació del monogràfic va ser per part de María Isabel Mateo, responsable de l'Àrea d'Afers Socials i Educació de l'Oficina de la Representació del Parlament Europeu a Espanya, d'Óscar Alzaga, president del patronat de la 'Fundación Luis Vives', de Víctor Renes, director de la Revista, i de Luciano Poyatos, president de la Plataforma de Voluntariat de Espanya.

Afegeix un comentari nou