Presenten conclusions de l'Any Europeu del Voluntariat

Presenten conclusions de l'Any Europeu del Voluntariat

Resum: 

Es tracta de conclusions a nivell d'Estat Espanyol, i l'acte té lloc a Madrid el 8 de febrer, organitzat per Forética.

L'organització Forética, especialitzada en responsabilitat social empresarial (RSE), presenta unes conclusions de l'Any Europeu del Voluntariat 2011, en un acte d'un matí a Madrid.

Forética, una xarxa d'ONG i socis per l'impuls i desenvolupament de la RSE, ho fa coincidir amb la presentació dels resultats del projecte SEV (“Cap a un voluntariat corporatiu estratègic”). El projecte SEV, en el marc de l'objectiu de Forética, té com a organitzacions i institucions sòcies a FUNDAR, Acció contra el Hambre i el Ministeri de Treball, i es va desenvolupar el 2011, en el context de l'Any Europeu del Voluntariat.

Hi participen representants de Forética, FUNDAR, Acción contra el Hambre, la Plataforma del Voluntariat d'Espanya i el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. És de 10:30 a 13:30, el dia 8 de febrer, i podeu demanar informació al correu-e iluis@foretica.es.

A nivell català l'acte central de les activitats relacionades amb l'Any Europeu de Voluntariat va ser la celebració del II Congrés Europeu del Voluntariat a Barcelona, a finals del 2011. Congrés del qual podeu trobar un seguiment a xarxanet.

Afegeix un comentari nou