Registra el web de la teva organització amb el domini .ngo o .ong

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Registra el web de la teva organització amb el domini .ngo o .ong

Resum: 

El nou domini específic per a ONGs permetrà que les organitzacions no governamentals acreditades tinguin més visibilitat.

En un esforç per millorar l'eficàcia de les ONGs, el Registre d'Interès Públic ha introduït un nou domini específic per a ONGs. Aquest registre permetrà les organitzacions no governamentals tenir el domini .ong i .ngo.

L'arribada d'aquesta nova extensió de domini està prevista per a l'octubre de 2014 de la mà de global ngo. A casa nostra, Iwith.org gestiona el procés per les NGO's interessades en obtenir el domini i que vulguin acompanyament en català o castellà durant el procés.

Gràcies al nou domini .ngo/.ong serà més fàcil reconèixer una organització validada, ja que aquest nou domini serà específic d’ONGs verificades que compleixin un conjunt de requisits que en provin la legitimitat.

La majoria de les organitzacions actualment tenen el domini .org, però de fet qualsevol persona pot obtenir-lo. El nou domini servirà com a directori d’ONGs i permetrà una major visibilitat de les diverses organitzacions, a més de ser un camí de col·laboració i comunicació entre elles.

Igualment, els .ngo /.ong ajudaran a donar credibilitat a les organitzacions, així com també acabaran revolucionant la manera com aquestes operen.

Per a més informació:

Iwith.org

global ngo

Afegeix un comentari nou