Smilemundo, nova possibilitat de finançament per ONG

 Font:
Font:

Smilemundo, nova possibilitat de finançament per ONG

Resum: 

Smilemundo és una ONG nova i innovadora que recapta fons per projectes d'altres ONG i que ha arribat aquest estiu. L'objectiu principal és fer que els ciutadans s'informin, es comprometin i s'eduquin sobre el món en el qual viuen. És també una nova plataforma de "crowdfunding".

Smilemundo donarà suport i defensarà els projectes basats en el desenvolupament humà, la conservació mediambiental i la protecció dels animals.

Smilemundo convida a totes les organitzacions no lucratives de tot el món a registrar-se per demanar les subvencions. La sol·licitud base actual és de 1000 euros. Les “comandes” són acceptades basant-se en la qualitat del projecte i l'impacte que té el mateix.

Smilemundo donarà suport i defensarà els projectes basats en el desenvolupament humà, la conservació mediambiental i la protecció dels animals.Per demanar una subvenció cal seguir aquest enllaç. Més informació sobre Smilemundo.org i les subvencions es pot trobar a La guia ràpida per les ONG (format pdf) i en el Reglament (format pdf).Necessiteu més informació? Envieu un correu electrònic a ngo@smilemundo.org.

Afegeix un comentari nou