Viatge sociocultural al Marroc per Setmana Santa!

Viatge sociocultural al Marroc per Setmana Santa!

Resum: 

L'Associació Eccit organitza un viatge solidari al Marroc del 29 de març al 3 d'abril, una proposta sense ànim de lucre els beneficis de la qual aniran destinats a la cooperació escolar de la zona.

Un any més l'Associació Eccit organitza una estada al Marroc per conèixer i interectuar amb la cultura, la política, la societat i els costums del país africà. Es tracta d'una proposta sense ànim de lucre que té com a objectiu recaptar diners pel projecte de transport escolar de la Comuna Rural de Bab Taza.

Durant el viatge els participants podran visitar ciutats com Tànger, Xauen i Rabat, així com passejar per un mercat rural o fer una excursió pel Parc Nacional de Talassemtane. Així doncs hi haurà activitats organitzades però també espai lliure per explorar i descobrir els racons de les ciutats.

El preu de l'estada són 380€ i inclou allotjament (5 nits), trasllats, àpats (excepte 5 sopars) i visites culturals, en canvi no inclou els vols d'anada i tornada.

El programa de l'estada és el següent:

  • Diumenge 29 de març:

Sortida de Barcelona a les 10:50h i arribada a Tànger a les 11:40h. Ruta pel Cap Spartel i a les Grutes d'Hèrcules. Dinar de camí a Xauen. Allotjament a l'Hotel. Sopar de benvinguda al local del Moviment Popular Femení de Xauen.

  • Dilluns 30 de març:

Visita guiada per la ciutat blava de Xauen. Taller de cuina marroquina. Recepció i visita a l'Ajuntament de Xauen. Tarda i sopar lliure.

  • Dimarts 31 de març:

Matí lliure. Taller de cal·ligrafia àrab amb l'associació artística Al Handka. Dinar a Xauen. Te a casa d'una família típica marroquina. Tarda i sopar lliure.

  • Dimecres 1 d'abril:

Passeig pel mercat setmanal de Bab Taza. Visita a l'escola rural del poble. Dinar a Bab Taza. Xerrada amb l'Imam de Khairoun. Tarda i sopar lliure.

  • Dijous 2 d'abril:

Senderisme pel Parc Natural de Talassemtane. Picnic per la zona. Tarda i sopar lliure.

  • Divendres 3 d'abril:

Sortida cap a Rabat. Dinar de picnic. Visita al Parlament del Marroc, la torre Hassan i el Mausoleu Mohamed V. Te de comiat a la ciutat de Sale. Sortida de Rabat a les 20:45h i arribada a Girona a les 23:55h.

Cal inscriure's abans de l'1 de març al mail info@eccit.org.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou