L’Observatori dels Drets de la Infància impulsa un manifest per promoure els drets dels infants

 Font:
Font:
 Font:
Font:

L’Observatori dels Drets de la Infància impulsa un manifest per promoure els drets dels infants

Resum: 

L’Observatori dels Drets de la Infància ha impulsat un manifest de compromís on es reconeixen els Drets dels infants i es defensa la lluita contra la vulneració d’aquests drets arreu del món.

L’Observatori dels Drets de la Infància és un òrgan impulsat pel Departament d’Acció Social i Ciutadania, que treballa per fomentar, divulgar i garantir els drets de la infància i l’adolescència. L’Observatori també és l’òrgan assessor i consultiu del Govern de la Generalitat en aquesta matèria. Està integrat per entitats públiques, associacions i experts en l’àmbit de la infància i l’adolescència.

Amb el text es vol incidir en la importància del reconeixement i respecte dels drets dels infants, així com en l’actitud activa, de protecció i defensa que han de tenir les institucions envers les vulneracions d’aquest drets. Aquests són els punts bàsics que presidiran els actes del Dia Universal de la Infància que es celebra el proper 20 de novembre i que coincideix amb el 20è aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’Infant.

Totes aquelles persones, institucions i associacions que es vulguin adherir al manifest “Compromís vers la infància davant del 20è Aniversari de la Convenció” ho podran fer a través de la pàgina web del Departament d’Acció Social i Ciutadania i al www.gencat.cat.

Formulari d'adhesió

Més informació

Afegeix un comentari nou