Nou canal electrònic del Cens d'entitats de voluntariat de Catalunya

Autor/a: 
Montse Agudo
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Nou canal electrònic del Cens d'entitats de voluntariat de Catalunya

Autor/a: 
Montse Agudo

Resum: 

Es posa en marxa un nou canal electrònic que permet a les entitats interessades en formar part del Cens d’entitats del voluntariat de Catalunya fer els tràmits per Internet.

El Cens d’entitats del voluntariat de Catalunya és una eina de reconeixement públic de les entitats de voluntariat de casa nostra i també suposa una garantia que les entitats registrades al Cens estan sotmeses a la legislació vigent i estan al corrent de les seves obligacions com a entitat del voluntariat.

És un cens, en el qual, es poden inscriure totes aquelles entitats sense afany de lucre de qualsevol àmbit que disposin de voluntariat per dur a terme la major part de les seves activitats.

A partir d’ara, el Cens posa a disposició de les entitats que s'hi volen donar d’alta o bé fer qualsevol modificació de les seves dades, un canal electrònic que els permet tramitar les seves sol·licituds en línia.

Aquest nou sistema pretén facilitar els tràmits que les entitats han de realitzar amb l’Administració, ja que amb la possibilitat d’iniciar i fer seguiment de l’expedient per mitjans electrònics, fa que les entitats no hagin de desplaçar-se a les dependències dels departaments, i per tant, permet agilitzar els processos amb l’Administració.

La nova eina forma part del pla d’actuació departamental per donar compliment a l’Acord de Govern de 12 de juny de 2012, el qual dóna fins el 31 de desembre de 2014 per possibilitar tots els procediments administratius a través de l’Oficina Virtual de Tràmits.

Afegeix un comentari nou