Reconeixement per a les associacions de famílies adoptants a la Xina

Autor/a: 
Suport Associatiu
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Reconeixement per a les associacions de famílies adoptants a la Xina

Autor/a: 
Suport Associatiu

Resum: 

Des de Benestar Social i família s’ha volgut destacar l’important paper de l’associació de famílies adoptants a la Xina (AFAC).

La Consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha volgut incidir en la importància de la tasca que és fa des de les entitats de familiars de nens adoptats, en un context de descens i d’enduriment dels criteris d’accés a les adopcions internacionals.

Tant la Consellera, com la directora de l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció, Núria Canal, han volgut reiterar la importància d’associacions com l’AFAC en la seva tasca d’acompanyament, assessorament i orientació a les famílies adoptants o en procés d’adopció.

És per aquesta situació actual i la dificultat en les relacions internacionals entre els agents implicats en un procediment d’adopció que des d’entitats com l’AFAC s’optat per redirigir la seva tasca.

L’AFAC va ser constituïda a l’any 1996 i actualment, dur a terme una tasca de la col·laboració i la cooperació directa amb la Xina, especialment amb els seus orfenats. Convertint-se en un referent per a molts pares i mares que han adoptat o volen adoptar a la Xina i contribuint a formar un nou context social i cultural pels infants adoptats a Catalunya.

Afegeix un comentari nou