El vídeo, una eina per comunicar els nostres projectes

El vídeo, una eina per comunicar els nostres projectes

Resum: 

Esplac realitza un vídeo-tutorial on explica tots els passos que han de seguir les entitats que vulguin fer un vídeo per comunicar les seves activitats.

Les noves tecnologies poden facilitar la millora de la gestió i del funcionament organitzatiu de les entitats no lucratives, així com l’assoliment de la seva missió. Com a mostra, us presentem la proposta desenvolupada per Esplac.

Un dels objectius d’aquesta organització és aconseguir el reconeixement i la sensibilització sobre la importància de l’associacionisme educatiu, així com fomentar la participació social als esplais. Per assolir aquestes fites, però, és important visibilitzar la tasca que es porta a terme en aquests centres.

Per aquest motiu, Esplac ha creat un vídeo- tutorial on explica com els esplais poden treure partit a les tecnologies de l’audiovisual a l’hora de comunicar els projectes que desenvolupen.

En concret, en aquest tutorial es mostren tots els passos a seguir per realitzar un vídeo. Encara que el recurs ha estat dissenyat pensant en els esplais, la proximitat i facilitat mostrada ens fa pensar que aquest pot ser útil per a qualsevol entitat social que vulguin millorar la visibilitat.

La importància de la comunicació a les ENL

La comunicació és un del pilar fonamentals per al bon funcionament i futur de les organitzacions socials. Gràcies a la visibilització que ens donen les accions comunicatives podem:

  • Donar a conèixer les activitats que portem a terme.
  • Sensibilitzar sobre la tasca social que desenvolupem i l’ impacte d’aquesta, atorgant-nos major legitimitat a la nostra entitat.
  • Incrementar la participació del nostre entorn i el nombre d’associats.
  • Aconseguir recolzament, tant econòmic com material i humà.

Afegeix un comentari nou