Amics de la Gent Gran signa un acord de col·laboració per promoure la implicació juvenil

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Amics de la Gent Gran signa un acord de col·laboració per promoure la implicació juvenil

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Aquesta signatura farà possible la tercera edició del Premi Petits Amics Grans Famílies, que té com a objectiu la creació per part de joves d'iniciatives que millorin la qualitat de vida de les persones grans que viuen en soledat.

L'organització de voluntariat Amics de la Gent Gran ha signat aquest acord amb la Fundació Joaquim Molins Figueras, que té com a eix fonamental la potenciació de valors que ajuden al desenvolupament de la persona en les seves principals facetes, integrant-la en el seu entorn econòmic, social i geogràfic.

La signatura la van fer a començaments del mes de març Albert Quiles, de l'associació, i Esperanza Molins i Joaquim M. Molins Gil, de la fundació. D'aquesta manera es dóna continuïtat al Premi Petits Amics Grans Famílies, que fins al moment ha tingut molt bona acollida i una gran participació.

Aquesta convocatòria està oberta a la participació d'alumnes de diferents escoles, que podran aconseguir una dotació econòmica de 1.000 euros destinada al fons social dels centres educatius guanyadors. El repte és dissenyar i executar un projecte solidari que impliqui interactuar amb la gent gran del barri amb la participació també de les famílies i d'altres agents.

En el passat certamen, alumnes del Col·legi Mare de Déu dels Àngels van presentar una proposta d'interacció amb les persones de la Residència La Sagrera que va guanyar el primer premi i que incloïa el desenvolupament d'horts urbans.

Afegeix un comentari nou