Per Sant Jordi, regala Roses contra l’oblit

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:

Per Sant Jordi, regala Roses contra l’oblit

Autor/a: 
Noe Alvarez
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

Un any més l’entitat Amics de la Gent Gran, posa en la marxa la campanya Roses contra l’oblit. Amb aquesta campanya es vol sensibilitzar a la ciutadania de l'aïllament social i de la soledat que pateixen les persones grans.

Des de l'any 1998, amb motiu de la diada de Sant Jordi, l’entitat Amics de la Gent Gran organitza la campanya Roses contra l’oblit, on voluntaris i col·laboradors de l’entitat porten una rosa a una persona gran que pateix soledat.

A més de portar una rosa a una persona gran, comprant la rosa solidària es recapten fons i alhora es col·labora perquè moltes persones grans cada setmana rebin la visita de voluntaris i col·laboradors, els acompanyin al metge i participin en sortides, tallers i activitats.

Quan compris una Rosa Contra l’Oblit no estaràs comprant una rosa qualsevol

Les roses solidàries, són de feltre o roba i estan elaborades a mà pel projecte Formació i Inserció Laboral (FIL) de la Fundació Pare Manel. A més de la venda online, les Roses contra l’oblit es poden comprar a 30 establiments d’Abacus, a botigues de la Casa del Llibre i a botigues de Natura. El preu de cada rosa és de 4 euros.

Com a novetat aquest any a més de les clàssiques roses, es poden trobar una edició limitada de roses de feltre amb els colors de la senyera catalana i amb una agulla amb bany de plata. El preu del lot de 5 roses és de 20 euros.

Afegeix un comentari nou