300 raons per ser feminista avui

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:

300 raons per ser feminista avui

Ravalnet

Resum: 

Aquest és el títol de la campanya de Verkami de l'associació IQ, amb la qual pretén donar un nou impuls al seu Observatori i treballar més de 300 dades estadístiques sobre les condicions de la vida quotidiana de dones i homes a Catalunya.

"Creiem que el periodisme de dades és un antídot contra el miratge de la igualtat i que el millor argument per desmentir les veus que afirmen que el patriarcat està superat és la informació i el periodisme crític". Són paraules de l'equip d'IQ, associació sense ànim de lucre que treballa amb l'objectiu d'introduir la perspectiva de gènere en el debat social i polític.

Amb aquesta convicció, fa cinc anys van crear l'Observatori IQ i ara li volen donar un nou impuls, reonvant la plana web i el seu contingut "per fer un pas endavant en la nostra tasca a favor de la transparència i l'accessibilitat real de la informació".

L'objectiu és treballar més de 300 dades estadístiques sobre les condicions de la vida quotidiana de dones i homes a Catalunya. D'aquí el nom de la campanya de Verkami que han engegat: 300 raons per ser feminista. També faran un llibre digital amb les infografies i dades més rellevants de la recerca.

En 10 dies, la campanya ha recpatat més de 7.000 euros de la mà de més de 180 mecenes. L'objectiu és arribar als 8.000. Es poden fer aportacions tant a nivell individual com col·lectiu i des dels 5 euros fins als 250.

Afegeix un comentari nou