Donatiu econòmic a Creu Roja LLeida

Autor/a: 
FCVS/Creu Roja

Donatiu econòmic a Creu Roja LLeida

Autor/a: 
FCVS/Creu Roja

Resum: 

L’alumnat del Programa de Qualificació Professional Inicial desenvolupat a l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) "Salvador Seguí" de Lleida han fet lliurament d’un donatiu econòmic a Creu Roja Lleida perquè el destini als seus programes socials i humanitaris. Aquests alumnes van participar el passat 27 de maig al primer Mercat Internacional de Cooperatives i Associacions Escolars, acció emmarcada en el Programa de Foment de la Cultura Emprenedora del projecte IDE TECT finançat per l’Unió Europea.

Aquest mercat de cooperatives i associacions escolars, en el que hi van participar uns 150 estudiants, es va celebrar a la Plaça Sant Joan de Lleida iva suposar el tancament d’un seguit d’accions d’orientació, formació i pràctica emprenedora realitzades durant tot el curs escolar a la província de Lleida. Les accions son fruït del treball conjunt de l’IMO, de l’Ajuntament de Lleida, del Departament d’Educació de la Generalitat i estan coordinades per Ciudad Tecnológica Valnalón, empresa pública del Govern del Principat d’Asturias.

El projecte de cooperació IDE TECT finançat per l’Unió Europea s’emmarca dins del Programa Operatiu de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). L'objectiu és fomentar l’esperit emprenedor i afavorir la creació d’una dinàmica en favor de la creació d’empreses en l’espai transfronterer Pirineus-Mediterrani.

lleida@federacio.net

Afegeix un comentari nou