Des de Helsinki fins a Barcelona promovent la pau

Des de Helsinki fins a Barcelona promovent la pau

Resum: 

Amb l'objectiu d’expandir la filosofia del Servei Civil Internacional i promoure la cultura de pau, grups de joves viatgen aquest estiu per tretze països europeus, tot organitzant tallers de pau i altres accions de carrer a les ciutats i pobles que visiten. Del 9 al 13 de setembre SCI-Catalunya acollirà la cloenda de la Caravana per la Pau.

El grup de joves que participa a la Caravana per la Pau de l'organització Servei Civil Internacional (SCI) es va donar cita l'1 de juliol a Helsinki, Finlàndia. Des de llavors, els/les participants, dividits en quatre equips, viatgen per diferents països europeus. Als municipis que visiten desenvolupen activitats relacionades amb la pau, juntament amb les seccions locals de SCI i els seus voluntaris.

Romania, Bulgària, Sèrbia, Kosovo, Croàcia, Àustria, Hongria, Itàlia, Alemanya, Bèlgica i el Regne Unit són el països que recorreran abans d'arribar a Barcelona. Al lloc web de la Caravana per la Pau van informant sobre els llocs que visiten i les activitats que hi realitzen.

Durant el viatge recolliran signatures per al Manifest per la Pau, que també es pot signar a través de la plana web de la Caravana per la Pau. La pots llegir en català en aquest enllaç.

La Caravana per la Pau arribarà a Barcelona el 9 de setembre del 2012 i fins al 14 del mateix mes s'hi realitzaran diferents activitats per sensibilitzar sobre la cultura de pau. Durant aquells dies SCI-Catalunya acollirà vuit voluntaris d’Irlanda, Alemanya, Rússia, Nigèria, Ucraïna i Egipte.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou