Cloenda de la Caravana per la Pau a Barcelona

Cloenda de la Caravana per la Pau a Barcelona

Resum: 

Després de més de dos mesos viatjant per Europa promovent la pau, els i les joves que participen a la Caravana per la Pau (Peace Caravan) de Servei Civil Internacional ja són a Barcelona. Aquests dies han realitzat diferents activitats a Catalunya i el 13 de setembre, participaran a la cloenda del projecte.

Romania, Bulgària, Sèrbia, Kosovo, Croàcia, Àustria, Hongria, Itàlia, Alemanya, Bèlgica i el Regne Unit són el països que han recorreguts els i les joves de la Caravana per la Pau abans d'arribar a Barcelona. Van començar el seu camí l'1 de juliol a Hèlsinki, Finlàndia. Des de llavors, els/les participants, dividits en quatre equips, han viatjat per diferents països europeus, tot desenvolupant als municipis i ciutats visitats activitats relacionades amb la pau, juntament amb les seccions locals de SCI i els seus voluntaris.

El 9 de setembre, els voluntaris i voluntàries de Servei Civil Internacional de Catalunya van rebre al Port de Barcelona al grup de joves que han participat a la Caravana. Durant aquests dies han realitzat diferents activitats tots plegats: Jugar a Sudistan, han fet un recorregut alternatiu per Barcelona, han portat la Biblioteca Humana al Passeig de Luís Companys, han participat a la Diada, i s'han reunit amb grups de treball de pau a Girona, on han participat a tallers de pau.

El 13 de setembre finalitzarà aquesta aventura de més de dos mesos, amb una festa de cloenda, que es realitzarà a partir de les 20.00 hores a la seu de l'SCI-Cat. Aprofitant aquesta trobada també se celebrarà el 30 aniversari de l'entitat a Catalunya. A més a més, s'inaugurarà l'exposició del concurs de fotografies Daily views on peace, que romandrà a la seu d'SCI-Cat fins al 7 de novembre d'enguany.

En aquest vídeo de XarxaNotícies.cat pots veure l'arribada dels joves i la rebuda que els van fer els voluntaris i voluntàries catalanes.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou