Nou curs: Xarxes socials i transformació social: claus i eines

Autor/a: 
CONFAVC

Nou curs: Xarxes socials i transformació social: claus i eines

Autor/a: 
CONFAVC

Resum: 

Com podem reforçar la participació a la nostra entitat a partir de les xarxes socials i sistemes de dades obertes? De quina manera maximitzar l'impacte d'un click amb els gestors de xarxes socials i comprovar-ne els resultats? Com es fa una campanya de crowfunding?

Aquests temes i més centraran el curs Xarxes socials i transformació social: claus i eines que es realitzarà el proper 26 i 27 de setembre a la seu social de la CONFAVC.

La formació, organitzada per la Fundació CONFAVC, anirà a càrrec del consultor de comunicació corporativa, Javier Velilla, planner amb llarga experiència en la definició de comunicació estratègica i fundador de Comuniza. El curs, de 2 hores lectives cada dia, està totalment subvencionat per les persones membres de les AV i federacions sòcies, i amb un preu de 15 euros per les altres entitats.

A causa de l'alta especialització dels continguts, es demana que s'envïi a veins@confavc.cat la següent butlleta omplerta detallant els coneixements entorn la web 2.0 i la gestió de xarxes socials i una breu explicació de la trajectòria professional.

Descarrega't la butlleta
Consulta el Programa

Afegeix un comentari nou