Els projectes multimèdia, altaveus per als joves

 Font:
Font:

Els projectes multimèdia, altaveus per als joves

Resum: 

TakingITGlobal busca organitzacions sense afany de lucre que treballin amb joves i estiguin interessades en participar al programa Adobe Youth Voices i realitzar una tasca educativa a través de la creació multimèdia. Dues persones de l'entitat es podran formar per poder després liderar el projecte amb un grup de joves. Cal presentar-hi les sol·licituds abans del 31 de gener.

Adobe Youth Voices pretén apoderar els i les joves per tal que puguin comunicar les seves idees, mostrar el seu potencial i actuar en les seves comunitats. Els forma en eines multimèdia perquè les puguin utilitzar per transmetreles seves opinions sobre problemàtiques socials que els afecten. Ho fa a través de diferents entitats sense afany de lucre d'arreu del món que treballen amb joves.

En aquests moments busquen organitzacions que es vulguin afegir al projecte. Si la teva entitat treballa amb joves i està interessada en capacitar-los i implicar-los en l'ús d'eines digitals innovadores per expressar-se de forma creativa, es pot presentar a la convocatòria emplenant aquest formulari abans del 31 de gener.

Les organitzacions que resultin seleccionades podran assignar dos treballadors/ores al projecte, els quals rebran les eines i la preparació necessària per esdevenir educadors/ores d'Adobe Youth Voices, mitjançant una formació en línia de vuit setmanes de durada. Un cop formats/des, hauran d'engrescar un grup de mínim 50 joves d'entre 13 i 18 anys per participar al projecte. Aprendran a fer servir diferents eines i a expressar-se a través del llenguatge multimèdia i durant el període d'un any hauran de presentar cinc projecte multimèdia de gran qualitat.

Afegeix un comentari nou