Els supermercats realitzaran donacions estables de productes a les entitats socials

Autor/a: 
Fundació Autònoma Solidària
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Els supermercats realitzaran donacions estables de productes a les entitats socials

Autor/a: 
Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

Un conveni signat entre diversos agents busca incrementar les aportacions d'aliments destinats a pal·liar situacions d'urgència social.

A final del mes passat es va fer un pas més en la lluita contra la pobresa. El Consell d'Empreses Distribuïdores d'Alimentació de Catalunya (CEDAC) va signar un conveni amb la Generalitat, la Federació Catalana de Bancs d'Aliments, Càritas i Creu Roja per intentar incrementar el nombre de donacions estables d'aliments provinents dels supermercats.

Tots aquests es destinaran a pal·liar situacions d'urgència social i l'objectiu és poder millorar els lots de productes que s'entreguen a nivell nutricional.

Supermercats solidaris vol contribuir a fer front a l'increment de les necessitats bàsiques d'alimentació i des del projecte es treballarà "per minimitzar els riscos que poden viure les persones i famílies en situació de pobresa o risc d'exclusió social".

Aquest és al cap i a la fi un projecte de responsabilitat social corporativa compromès de manera directa amb les persones en risc d'exclusió social i a part de promoure la recaptació dels aliments bàsics més difícils d'aconseguir (oli, productes frescos...) s'establirà un sistema per garantir la seguretat alimentària dels productes elaborat per la Taula de Distribució Solidària d'Aliments i l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària.

Afegeix un comentari nou