Vols explicar la teva experiència de voluntariat amb l'SCI en un blog?

Vols explicar la teva experiència de voluntariat amb l'SCI en un blog?

Resum: 

El Servei Civil Internacional de Catalunya està promovent una participació encara més activa dels seus voluntaris/àries a partir de la construcció del blogs per recollir les seves experiències.

Així, vol recollir les inquietuds, els consells, les impressions i tot allò que vulguin compartir amb d'altres voluntaris per a facilitar-los l'experiència.

El procediment és diferent en funció de l'experiència que hagi viscut cada voluntari/ària: La de voluntariat en camps de treball i la del voluntariat de llarga durada.

Voluntariat en camps de treball: S'adreça als voluntaris que ja han tornat i que vulguin preparar un article explicant l'experiència viscuda. Hauran d'indicar el nom del país i del camp, redactar una breu explicació de les tasques fetes, consells pràctics, alguna imatge, i enviar-ho a l'adreça electrònica: comunicacio@sci-cat.org

Voluntariat de llarga durada: S'ofereix un blog personal adreçat a persones que marxin d'EVS o LTV que es podrà visitar des de la pàgina web de l'SCI, o de forma directa a través de la URL. Així podran informar als seus familiars i amistats, tot compartint l'experiència amb d'altres persones interessades en participar d'unvoluntariat de llarga durada. Els blogs es poden personalitzar a nivell d'imatge, organització, etc. Cal enviar un correu a comunicacio@sci.cat, per a rebre un usuari, un mot de pas i tota la informació necessària.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou