Vols fer voluntariat? Consulta el Cens d'Entitats!

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Vols fer voluntariat? Consulta el Cens d'Entitats!

Resum: 

El cens d'Entitats de Voluntariat reconeix públicament les entitats del sector i permet cercar crides de voluntariat.

Aquelles persones que estiguin interessades en cercar ofertes de voluntariat, ja ho poden fer a través del Cens d'Entitats de Voluntariat. El cens fou creat l'any 1994 i inclou totes aquelles entitats de voluntariat que han sol·licitat formar-ne part.

Amb aquest recurs es posa a l’abast de la ciutadania interessada a fer voluntariat la consulta de quines entitats de voluntariat censades hi ha al seu municipi. El nou visor d’entitats permet fer una cerca per comarca, municipi, àmbit d’actuació, subàmbit i cercar així aquelles organitzacions de voluntariat que més s'adeqüin a les capacitats i necessitats de cadascú.

D'altra banda, El Cens d'Entitats de Voluntariat és una mesura de foment del voluntariat que permet que les entitats que han demanat formar-ne part gaudeixin d'un reconeixement públic com a organitzacions dins del sector.

Per poder fer voluntariat en alguna de les entitats censades, la persona interessada s’ha d’adreçar directament a les entitats, doncs són elles les que valoren, juntament amb les persones interessades que hi contacten, si aquestes poden o no vincular-se a l’entitat i de quina manera s’hi vinculen.

Per accedir al Cens d'Entitats de Voluntariat

Per a més informació

Afegeix un comentari nou