Ajuts a projectes socials de Fundació Auris4

Ajuts a projectes socials de Fundació Auris4

Resum: 

Fundació Auris té oberta una convocatòria d'ajuts a projectes que tinguin per finalitat millorar la situació social i laboral de les persones amb discapacitat així com millorar la qualitat de vida de les persones grans.

Les entitats que estigueu interesades cal que empleneu un formulari en que es demana informació en relació a l'entitat sol·licitant i dades en el projecte, que es troba disponible en format web.

Més informació

Comentaris

Buenos días, llamo desde la federación de personas sordas de Catalunya soy responsable de política ocupacional ,soy persona sorda y me comunico por vía escrita ,me gustaría saber si hay o tenéis previsto convocar convocatoria de ayudas sociales o promoción de empleos para personas discapacitadas o ayudas para creación de un cets.etc…. Muchas gracias.

Des de Xarxanet no es posa en marxa cap convocatòria. D'aquesta manera, et recomano que et posis en contacte amb la fundació Auria a través d'aquest correu electrònic. fundacio@auris4.com.

A més, actualment també està en marxa la convocatòria de caja madrid. Però, per més informació, et recomano que et possis en contacte amb nosaltres a través del Servei d'Assessorament en Projectes a través del següent correu electrònic: projectes@xarxanet.org

Afegeix un comentari nou