Camps de solidaritat 2010 de SETEM: Mira-t'ho amb els seus ulls!

 Font:
Font:

Camps de solidaritat 2010 de SETEM: Mira-t'ho amb els seus ulls!

Resum: 

Vols viure un estiu solidari? SETEM organitza Camps de solidaritat a Àfrica, Àsia i Amèrica per l'estiu 2010. La propera sessió informativa es durà a terme el proper 16 de gener.

Des de l'any 1991 més de 4.500 persones han viscut un estiu diferent participant en els Camps de solidaritat que organitza SETEM. Aquesta experiència ofereix la possibilitat de conèixer la visió del món des de països del Sud, a més de ser una oportunitat per formar-se, conviure i col·laborar amb organitzacions d’Àsia, Amèrica Llatina i Àfrica en àmbits com l’educació, el Comerç Just, l’emigració, o els Drets Humans.

La primera sessió informativa dels Camps de Solidaritat 2010 serà el proper dissabte 16 de gener de 2010 a les 11:30 h. a la seu de SETEM Catalunya (Bisbe Laguarda ,4. Barcelona).

Aquesta experiència implica participar en un cicle de formació i sensibilització que es desenvolupa en tres fases:

1a - Preparació i formació (d'abril a juny)
2a - Viatge i estada a un país del Sud (juliol, agost o setembre)
3a - Difusió i sensibilització (a la tornada)

Consulta el procés d’inscripció, les destinacions i tota la informació relacionada a l’apartat dels Camps de Solidaritat 2010.

Comentaris

Hola!! Som una parella d'educadors socials amb experiencia. Treballem en Centre d'acollida i ens agradaria col.laborar amb vosaltres aquest juliol a l'Africa. Ens podeu enviar mes informació?? Gràcies.

Hola,
també us recomano que consulteu el següent recurs de coneixement:

http://www.xarxanet.org/projectes/recursos/els-camps-de-treball-i-les-ru...

A l'últim apartat hi trobareu un llistat d'entitats catalanes (amb enllaços) que organitzen camps de solidaritat a Sud-Amèrica, Àfrica i Asia.

Salut!

Hola, haurieu de mirar els molts Camps de Treball que força ONG catalanes munten. Des del Turisme responsable (ACASC) a Centre-Amèrica, al Servei Civil Internacional (podeu trobar la web fàcilment), passant per Setem i moltes altres. També Sodepau.

Haurieu de decidir quan i com voleu fer l'aportació, que és una aportació mútua, sempre :-), i veure com s'adapta a les propostes existents.

Josep

Afegeix un comentari nou