Col·labora amb la XXa edició del Mulla’t per l’esclerosi múltiple

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Col·labora amb la XXa edició del Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Resum: 

El 14 de juliol tindrà lloc una nova jornada de sensibilització i solidaritat amb les persones afectades per aquesta malaltia neurodegenerativa i les seves famílies i la Fundació Esclerosi Múltiple necessita el teu suport.

Durant aquest dia més de 620 piscines d’arreu del país s’ompliran de milers de persones que es mullaran amb l’objectiu de recolzar als afectats i la tasca que desenvolupa la Fundació.

Per tal que aquest acte multitudinari sigui un èxit un any més, la Fundació Esclerosi Múltiple necessita la col·laboració de les persones voluntàries. Aquestes s’encarregaran d’informar sobre la malaltia i la tasca que porta a terme l’organització, animaran les piscines, gestionaran les inscripcions dels participants i vendran material de marxandatge.

Com col·laborar

Si vols fer voluntariat en aquest esdeveniment, només has d’emplenar aquesta fitxa i enviar-la a un d’aquests correus electrònics:

A més, dijous 27 de juny a les 18h se celebrarà una reunió informativa a la seu de la Fundació (C. Tamarit, 104 – Barcelona). Per assistir-hi, només cal confirmar l’assistència a través del 932.289.699

Afegeix un comentari nou