El IV Congrés del Tercer Sector Social se celebrarà del 27 al 29 de novembre

 Font:
Font:
 Font:
Font:

El IV Congrés del Tercer Sector Social se celebrarà del 27 al 29 de novembre

Resum: 

El Congrés, organitzat per la Taula del Tercer Sector, se celebrarà al Centre de Convencions Internacional de Barcelona sota el lema ‘Avançar en igualtat i drets socials’.

Aquest IV Congrés suposarà un nou pas endavant per esdevenir un sector més fort, més compromès, més reconegut i més influent. El Congrés pretén ser l’espai de trobada, de reflexió i de projecció del Tercer Sector Social català per poder donar una millor resposta al conjunt de desafiaments que la societat i el moment actuals ens plantegen.

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya ha convocat el IV Congrés del Tercer Sector Social amb 3 objectius principals:

  • Enfortir la identitat, els valors i les capacitats del tercer sector social.
  • Reclamar més i millors polítiques socials públiques en l’actual context de crisi econòmica.
  • Enfortir l’aliança del tercer sector social amb els poders públics i els altres agents socials.

Del 27 al 29 de novembre els assistents podran participar de conferències, col·loquis, debats, visites en directe a entitats, projeccions, mostres d'entitats del tercer sector social i de serveis i institucions, una àgora d'intercanvi d'experiències...

També es podrà seguir el Congrés a través de l'usuari de Twitter @taula3sector i l'etiqueta #4congres.

La Taula del Tercer Sector Social de Catalunya

La Taula del Tercer Sector, la institució organitzadora el IV Congrés del Tercer Sector Social, agrupa el conjunt de les entitats socials de Catalunya. Està formada per 32 federacions i organitzacions diferents, que agrupen en conjunt a prop de 4.000 entitats socials no lucratives que actuen en l'àmbit dels drets socials i l'atenció a les persones: associacions, fundacions, cooperatives d'iniciativa social i empreses d'inserció.

La institució va néixer l’any 2003 per iniciativa de les seves organitzacions membres, que són les principals federacions d'entitats del sector que atenen els col·lectius més diversos: infància i família, joves, persones immigrades, gent gran, discapacitats psíquics, físics i sensorials, persones amb problemes de salut mental, drogodependents, persones amb dificultats especials per accedir a un lloc de treball, persones sense sostre, etc.

La missió de la Taula del Tercer Sector és doble:

Incidir en les polítiques socials catalanes, amb l’objectiu de millorar el benestar de les persones i aconseguir la seva plena inclusió social.

Vertebrar i enfortir el propi sector, consolidar les entitats i obtenir el reconeixement de la seva acció per part dels sectors econòmics, les administracions públiques i el conjunt de la societat catalana.

Consulteu el dossier de presentació del congrés

Afegeix un comentari nou