La Generalitat de Catalunya subvenciona consultories per a entitats o empreses culturals

La Generalitat de Catalunya subvenciona consultories per a entitats o empreses culturals

Resum: 

L'Institut Català de les Indústries Culturals del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació ha obert una línea de subvencions per a consultories a entitats o empreses culturals.

L'objecte d'aquesta línia de subvencions és la concessió de subvencions per a la realització de consultories per a empreses o entitats dels àmbits de les arts escèniques, de les arts visuals, del món editorial, de la premsa escrita, del multimèdia, del discogràfic i musical, de l'audiovisual i d'altres àmbits de la vida cultural en les modalitats següents:

  • Consultoria bàsica. Es tracta d'una primera aproximació a la situació de les diferents àrees de gestió de l'empresa o entitat amb l'objectiu de detectar els factors favorables i desfavorables per al seu desenvolupament i en base a això, establir les propostes de millora.
  • Consultoria específica. Té per objectiu entrar en detall en algun aspecte vinculat amb les recomanacions i amb el pla d'actuacions prioritàries explicitats a la consultoria bàsica, definint pautes d'actuació concretes.


Termini de presentació de sol·licituds: 30/10/09

Normativa:
Convocatòria (DOGC 5368) https://www.gencat.cat/eadop/imatges/5368/09089095.pdf
Bases (DOGC 5346) https://www.gencat.cat/eadop/imatges/5346/09056113.pdf

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou