Les entitats esportives catalanes mostren la targeta vermella als greuges legislatius del govern de l'estat

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Les entitats esportives catalanes mostren la targeta vermella als greuges legislatius del govern de l'estat

Resum: 

Prop de 2.000 persones vinculades al món de l'esport assisteixen a l'acte públic organitzat per la Unió de Federacions Esportives Catalanes per donar suport al teixit associatiu esportiu català.

El 19 de març va tenir lloc al Poliesportiu de l’Estació del Nord de Barcelona, l'acte públic organitzat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) per mostrar el rebuig del teixit associatiu català a les darreres normatives que perjudiquen i ofeguen les entitats esportives catalanes.

El president de l'UFEC, Gerard Esteva, va inaugurar l'acte amb un parlament on va fer referència al manifest i va demanar a l’administració central que "canviï les lleis que ofeguen, fiscalitzen i burocratitzen innecessàriament l’esport". Tot seguit, responsables de federacions esportives catalanes van exposar els 9 greuges de que consta el manifest i van desenvolupar les problemàtiques que aquests suposen per al teixit associatiu esportiu català.

Per acomiadar l'acte, Gerard Esteva va voler posar en valor l'esport i el seu paper integrador dins la societat, va afirmar que "calen instruments fiscals per aconseguir finançaments privats que permetin sobreviure a les entitats" i va remarcar que no demanen res impossible i que "en la majoria dels casos només volen quedar-se com estaven". Per finalitzar, el màxim mandatari de l'UFEC va aconsellar "aixecar el cap i mirar cap a Europa".

L'acte públic va comptar amb la presència de representants de les diferents administracions públiques com ara Francesc Homs, conseller de la Presidència i de la Generalitat de Catalunya i Ivan Tibau, secretari general de l'Esport; Josep Salom, diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona i Maite Fandos, quarta tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Barcelona.

Organitzat sota els lemes "STOP greuges a l'esport català" i "Sortim a guanyar", l'acte també va comptar amb la presència de nombroses personalitats del món de l'esport com ara els presidents de les federacions esportives catalanes, presidents de clubs i entitats de base, màxims responsables d'institucions capdavanteres a nivell nacional i esportistes i exesportistes catalans com Jordi Sans o Isidre Esteve.

Signa el manifest!

Aquells que ho vulguin poden signar el manifest contra els greuges a l'esport català i dir la seva a les xarxes socials a través de l'etiqueta #sortimaguanyar.

Per a més informació podeu consultar el web sortimaguanyar.cat o el següent document.

Afegeix un comentari nou