Menja't una tapa solidària al Centre Canpedró

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Menja't una tapa solidària al Centre Canpedró

Resum: 

El divendres 10 i el dissabte 11 d'octubre al Centre de serveis Canpedró de Sants pots provar una tapa solidària i ajudar a recollir fons per finançar el projecte "Petits Dinars".

El proper divendres i dissabte a partir de les 20h del vespre té lloc al Centre de serveis de Canpedró (C/ Sant Crist, 13, Barcelona) una experiència solidària que s'emmarca dins la Festa Major d'Hostafrancs.

Just al carrer davant del Centre s'oferiran tapes al simbòlic preu de dos euros acompanyades d'un got de cervesa gentilesa de Moritz.

L'objectiu d'aquest esdeveniment és recaptar diners per tal de finançar el projecte "Petits Dinars", que cobreix les necessitats bàsiques d’alimentació, lúdiques, socioculturals i de reforç escolar als fills dels usuaris del centre durant totes les èpoques de l'any en què no hi ha escola, que són 188 dies.

Si us apropeu a menjar algunes tapes estareu col·laborant en el projecte, que té cinc objectius:

  • Cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació dels infants atesos, oferint una alimentació nutritiva, variada i equilibrada, amb productes frescos i diversos en els períodes en què no hi ha escola.
  • Millorar els hàbits higiènics bàsics, com són rentar-se les dents després dels àpats, garantir que estan correctament dutxats, ungles tallades i cabell net, control del pes i la talla, control de les vacunacions, etc.
  • Cobrir les necessitats psicoafectives i de relació social dels infants atesos, oferint relació entre ells i amb els cuidadors/monitors i voluntaris del centre.
  • Incrementar els valors que es fomenten en el lleure i les activitats lúdiques organitzades amb altres nens i nenes, com són compartir, celebrar, col·laborar, gaudir…
  • Oferir un suport escolar de seguiment dels deures i de reforç en aquelles competències bàsiques necessàries de lectura, comprensió, matemàtiques, etc

Afegeix un comentari nou