Nou A l’abast en anglès per explicar el model de Voluntariat català a Europa

 Font:
Font:

Nou A l’abast en anglès per explicar el model de Voluntariat català a Europa

Resum: 

En motiu de la Capitalitat Europea del Voluntariat que ostenta Barcelona durant el 2014, Xarxanet.org engega un butlletí en anglès que busca difondre per tota Europa el paper del voluntariat a la capital catalana.

El butlletí, impulsat per la Generalitat de Catalunya, és una iniciativa més d’aquesta celebració de la capitalitat i té per objectiu donar a conèixer, de manera monogràfica, quines són les aportacions que pot fer el voluntariat català als altres països europeus.

El passat 10 d'abril, membres d'entitats europees de voluntariat, públiques i privades, destacades personalitats d'aquest sector a nivell europeu i ajuntaments de les principals ciutats europees van rebre el primer número del butlletí, dedicat als reptes de futur de l'associacionisme i el voluntariat. En ell, representants del món associatiu valoraven l'estat de salut del voluntariat i donaven la seva visió del camí a seguir a partir d'ara.

Està previst que durant tot el 2014, s'enviïn cinc butlletins més que tractaran sobre:

  • Foment i promoció del voluntariat
  • Associacionisme i cohesió social
  • Els valors del civisme i el voluntariat
  • Sensibilització, promoció i captació del voluntariat
  • Gestió eficient del voluntariat

Les persones o entitats que estiguin interessades poden subscriure's al butlletí en anglès.

Tota l’actualitat de la celebració es pot seguir també a la secció especial de xarxanet.org i a les xarxes socials amb l’etiqueta #bcnvoluntariat2014.

Afegeix un comentari nou