Subvencions destinades a investigacions relacionades amb estudis feministes

Subvencions destinades a investigacions relacionades amb estudis feministes

Resum: 

El Ministeri d'Igualtat convoca la concessió de les subvencions públiques destinades a fomentar la realització d'investigacions relacionades amb els estudis feministes, de les dones i del gènere, així com a impulsar la recerca aplicada en la matèria.

Objecte:

Fomentar la realització d'investigacions relacionades amb els estudis feministes, de les dones i del gènere, així com a impulsar la recerca aplicada en la matèria, en règim de concurrència competitiva, d'acord amb el que preveu l'article 22.1 de la Llei 38/2003, general de subvencions, per a l'any 2009.

Els projectes s'hauran d'emmarcar en les línies de recerca pròpies dels seminaris, instituts, centres i aules d'estudis de les dones que incorporen una perspectiva de gènere en la seva tasca investigadora.

Dirigida a:

a) Universitats públiques, organismes públics de recerca, reconeguts com tals per la Llei 13/1986, de 14 d'abril, d'Investigació Científica i Tècnica.
b) Universitats privades i altres entitats del mateix caràcter privat, sense finalitat de lucre i amb finalitat investigadora legal o estatutària.

Termini de presentació de sol.licituds: 21 de novembre del 2009

Veure les bases de la convocatòria

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou