Un portal intern per fomentar el voluntariat corporatiu

 Font:
Font:

Un portal intern per fomentar el voluntariat corporatiu

Resum: 

La companyia PwC España ha rebut el suport de la Fundació Hazloposible per poder desenvolupar el seu programa de voluntariat corporatiu. Així, ha creat un portal intern de voluntariat, a través del qual els treballadors/ores poden col·laborar amb diferents ONG i aportar el seu talent a projectes socials.

Des de principis del mes d'abril, els i les professionals de PwC España ho tenen molt més fàcil per desenvolupar un voluntariat corporatiu, gràcies a les opcions i eines que els ofereix el portal intern de voluntariat que ha posat en marxa l'empresa, dins la seva estratègia de Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

El portal ha estat creat i es gestiona amb la col·laboració de la Fundació Hazloposible, entitat amb llarga experiència en la dinamització de programes de voluntariat corporatiu, que té com a objectiu mobilitzar el talent de la plantilla de les empreses en projectes socials amb impacte positiu en el seu entorn.

Els més de 4.000 professionals de la companyia podran accedir a més de 900 oportunitats de voluntariat publicades per ONG de tot l'estat, així com participar en les iniciatives solidàries proposades pels mateixos professionals. A més, el portal serà un punt de trobada i intercanvi d'experiències de voluntariat i oferirà informació sobre el sector social.

El portal es troba emmarcat dins d'un conjunt d'iniciatives amb les quals PwC España tracta de posar les capacitats dels i de les professionals al servei de la societat. Javier Garilleti, director responsable del RSC de l'empresa, explica que "el voluntariat és una eina de gestió interna que permet impactar en la motivació, el clima i les capacitats dels professionals, alhora que es dóna resposta a les necessitats d'un entorn cada vegada més complex".

Font: EuropaPress

Afegeix un comentari nou