XVI Fòrum La primavera de les associacions, inscripcions obertes!

XVI Fòrum La primavera de les associacions, inscripcions obertes!

Resum: 

Els dies 29 d'abril i 20 i 27 de maig es durà a terme el XVI Fòrum primavera associacions organitzat per l'àrea de participació i associacionisme de l'Ajuntament de Barcelona. Com cada any, el fòrum pretén oferir un espai de trobada, d'intercanvi de coneixements i d'aprenentage compartit sobre la vida associativa.

Sota el lema "les persones fem les associacions", el "XVI Fòrum primavera de les associacions" ofereix un espai de trobada obert a totes aquelles persones vinculades a una associació o simplement interessades en els afers públics i l'associacionisme.

Enguany, cada jornada s'emmarcarà en un àmbit temàtic:

  • 29 d'abril de 2010: El paper de les associacions en la construcció de ciutadania. Quines són les vies d’entrada a l’associacionisme? Com podem fer les associacions més atractives?
  • 20 de maig de 2010: El rol de les persones en les associacions; quins perfils hi conviuen i quines relacions s’hi estableixen.
  • 27 de maig de 2010: Una bona comunicació, clau per a les entitats. Eines i perspectives per a la comunicació associativa.

Veure el programa sencer

A més, en aquesta 14a edició es presenten novetats. Per una banda, es duen a terme tres dies de debats i reflexió i per l'altra s'aposta per les xarxes socials obrint nous canals de participació a través de Facebook i de Twitter abans, durant i després de cada acte.

Totes les activitats es realitzen a la seu de Torre Jussana i són gratuïtes, però les places són limitades amb la qual cosa cal inscriure's a través de la pàgina web de Torre Jussana.

Per més informació contacta amb:

TORRE JUSSANA - Centre de serveis a les associacions
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Telèfon: 932 564 118
Adreça electrònica: tjussana@bcn.cat

Veure el díptic informatiu

Afegeix un comentari nou