19a edició de “Guanya’t el Cel amb el Pare Manel”

 Font:
Font:
 Font:
Font:

19a edició de “Guanya’t el Cel amb el Pare Manel”

Resum: 

Torna la gala solidària amb grans artistes per recaptar fons per als nens i joves amb risc d’exclusió.

Grans figures del món de la música i l’espectacle s’uneixen un any més als projectes solidaris de la Fundació Pare Manel per oferir una gala en benefici de la infància en risc. L'acte es portarà a terme el 2 de juny 21:00 h al Teatre Victòria, i, entre d’altres, es gaudirà de les actuacions d’Els Òscars, La rumbeta, Mag Lari, 
Manel Fuentes, 
Toni Moog,
 Brodas Bros, 
Jaume Sisa & Carles Flavià, 
Love of Lesbian,
 El Tricicle i Xavi Sardà & Juan Carlos Ortega.

Les entrades, que valen 30, 35 i 40 euros, ja es poden adquirir online o de dimecres a diumenge de les 1700h a les 21:00h a les taquilles del Teatre Victòria (situat a l’Avinguda del Paraŀlel, 67). També es poden comprar directament al Pare Manel i arribaran a la casa del comprador. Per contactar-hi es pot enviar un email o trucar al 933112006 / 670297805.

En aquest vídeo es mostra una de les actuacions de la Gala de l'any passat de la mà del grup de rumba catalana Ximenis.

La Fundació Pare Manel és una entitat que impulsa projectes que defensin el desenvolupament dels drets i de la qualitat de vida de totes les persones que pateixen exclusió i marginació social. Els àmbits principals on es centren les seves activitats i intervencions són la infància/joventut, el món penitenciari i el desenvolupament comunitari.

Afegeix un comentari nou