3r Concurs d'Animacions per la Pau

 Font:
Font:

3r Concurs d'Animacions per la Pau

Resum: 

El lema d'aquesta edicició del concurs organitzat per la Fundació per la Pau és “Camins de pau: noviolència i diàleg”. Hi ha temps per presentar els treballs fins al 30 d'abril de 2010.

Aquest concurs té per objectiu promoure la creació d'animacions digitals a favor de la cultura de pau per augmentar el vincle de la comunitat artística amb el foment i la sensibilització per la pau. A més, també pretén crear un fons permanent de pel·lícules animades, gestionat per la mateixa Fundació per la Pau, que estigui a la disposició d’aquelles persones i entitats que promoguin els valors propis de la cultura de pau.

Es pot participar al concurs en dues modalitats; spot –treballs de menys d’un minut de durada–, i curtmetratge –de més d’un minut de durada–, i en dues categories; júnior –menors de 18 anys– i sènior –majors de 18 anys–.

Les animacions es poden realitzar en qualsevol tècnica (dibuix, plastilina, flash...). Podeu consultar les bases en aquest enllaç.

Com a mode d'exemple, aquí podeu veure el vídeo del guanyadro del premi del públic de la passada edició.

Els treballs guanyadors rebran un premi de 300 € en cadascuna de les dues categories de la modalitat spot i de 600 € en les de la modalitat curtmetratge. També hi haurà un Premi del públic que es decidirà el mateix dia del lliurament de premis i rebrà 200 €.

A més, tots els treballs premiats i també tots aquells que el jurat consideri oportú, s’inclouran en un DVD i s’exhibiran en diversos festivals i certàmens, en cinemes i a la televisió.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou